Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие говори за бъдещето

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие говори за бъдещето
Коментари Харесай

Галтие: Ако Меси остане, това трябва да е по волята и на двете страни

Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие приказва за бъдещето на суперзвездата Лионел Меси, който към момента не е възобновил изтичащия си контракт с клуба.
 Меси мечтае да се завърне в Барселона Меси мечтае да се завърне в Барселона
“Знам, че Меси и управлението приказват за много неща, само че не и детайлите на полемиките им. Що се отнася до това, дали е належащо Лео да остане, то би трябвало да се случи по волята и на двете страни. Той е благополучен в съблекалнята, през този сезон има 18 гола и 17 асистенции. Видях някои рецензии след мача с Байерн (Мюнхен), само че той не беше единственият, който получи такива. Меси е решителен и бележи голове, той е значим футболист. На своята възраст тренира всеки ден и е удовлетворен да играе със съотборниците си. По отношение на бъдещето му е прекомерно скоро, с цел да знаем какво ще стане ”, съобщи Галтие на днешната си конференция.

Той също по този начин беше запитан дали е допустимо в неделното домакинство против Рен - Меси да бъде освиркван от почитателите на парижани поради отпадането от Шампионската лига, както стана преди година. “Поради каква причина да го освиркват? Миналият сезон си е минал сезон. Поставяме нашите последователи преди всичко и те постоянно са вездесъщи, само че нямат причина, поради която да освиркват играчите ни, които дадоха всичко от себе си в този шампионат. Лео има 18 попадения и 17 асистенции. Не отпаднахме по виновност на някой съответен футболист. Елиминираха ни, тъй като Байерн са в доста по-добра форма от нас ”, добави експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР