Наставникът на Нефтохимик Николай Кръстев направи разпалено изказване след загубата

...
Наставникът на Нефтохимик Николай Кръстев направи разпалено изказване след загубата
Коментари Харесай

Треньорът на Нафтата: Лъжи и пародия! Нямаме доктор и домакин, играчите не са зидаро-мазачи

Наставникът на Нефтохимик Николай Кръстев направи разпалено изявление след загубата от Спортист (Своге). Бургазлията разказа тежката обстановка, която царува на стадион " Лазур ". Той добави, че в понеделник ще подаде молба за овакантяване.

" Доволен съм от моите момчета на фона на терена, условия и съперника. Раздадоха се. Нашият треньор на вратарите претърпя тежка интервенция, от тези нерви с ръководителите стигна дотук. Евгени Русев се споделя. Футболът през днешния ден - подигравка! Особено в Бургас. В този град сме гледали огромни мачове, евротурнири. Всичко тук потъва в неистини, този бил отговорен, оня не взел акциите, нямаме хазаин, теренът е неприятен, лекар нямаме, лекарства.

Всичко това се струпва върху тима и треньорския щаб. Футболистите не би трябвало да се трансформират в общи служащи, не са зидаро-мазачи - викаш го и почва да гради. Срамно е това, което стана в Разград, само че футболистите са футболисти 10-15 години, не са общи служащи, не би трябвало да лъжеш хората. Днес не сме правили анализ, излязохме в последния миг, споделих им да излезем и да спасим този мач.

А тези от горната страна все ги няма, кой при министъра на културата, кой пътува някъде. Още понеделник си депозирам молба за овакантяване. Иначе виждам, че има момчета, които желаят да се развиват. Ото Рехагел, Моуриньо да пристигна тук, с това управително тяло не може да успее. Не знам хората над нас какво желаят да вършат. Преди години се споделяше, че нямаме пет лв. и играехме за чест, не би трябвало като нямаш пет лв., да казваш, че имаш 50.

Преди няколко седмици гонихме хора по квартирите им, тъй като не можеха да си разрешат да стоят в града. Викторио Павлов в случай че ме гледа, той знае защо става въпрос. Не съм вълшебник да ги карам всякога момчетата да излизат за чест и популярност. Няма доверие в хората над нас. Нишката е скъсана, няма условия за професионален футбол, тогава няма да правиш.

Не ядем доматите с колците, това всичко пречи на треньорите. Знаем, че сега е пандемия, само че кажи, че нямаш. А не да лъжеш - първо пето число, след това десето, след това на 14-о. Момчетата през днешния ден излязоха да не опетним името на клуба, тези над нас единствено приказват. Ако нямаме опция, да кажем " баста " и да не вършим футбол.

Нещата няма да се получат, в случай че в действителност няма съществени решения. Трябват хора, които милеят за града и клуба. Трябва съответно да се ръководи. Всичко предишния сезон, подготвен тим, се разруши за една пуста награда. Искаше се идея, би трябвало да се знае по какъв начин желаеме да развиваме футбола в Бургас ", съобщи Николай Кръстев. Втора лига 16 кръг, понеделник 7 декември  Лудогорец 2 2:0краен резулат  Нефтохимик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР