Наставникът на Наполи Лучано Спалети даде своето обяснение за неловката

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети даде своето обяснение за неловката
Коментари Харесай

Спалети обясни за ръкостискането си с Алегри

Наставникът на Наполи Лучано Спалети даде своето пояснение за неловката обстановка след успеха над Ювентус с 5:1, при която му се наложи да преследва своя сътрудник Масимилиано Алегри, с цел да се ръкостиска за него.
 Спалети трябваше да гони унижения Алегри, с цел да се ръкостискат Спалети трябваше да гони унижения Алегри, с цел да се ръкостискат
Вчера “Гадзета дело спорт ” разкритикува Спалети точно поради държанието му в този случай, като той реши да отговори на изданието посредством известия в WhatsApp. “Тези, които ме познават добре, са наясно, че бях подразнен, че той можеше да си тръгне без да каже сбогом. В този миг ги нямаше нито стадионът, нито камерите с милиони фенове пред тв приемниците. За мен бяхме единствено аз и той, като трябваше да се поздрвим взаимно, както постоянно съм правил даже при загуби. След това осъзнах, че както съм си наумил това, той може да си е мислил за нещо друго. Така се получи странна сцена, само че когато един занимателен човек е забъркан, можем да чакаме такива неща. Получавал съм доста обиди, само че в никакъв случай не съм дразнил някого ”, написал Спалети в тях.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР