Наставникът на Миньор Юри Васев не спести критики на футболистите

...
Наставникът на Миньор Юри Васев не спести критики на футболистите
Коментари Харесай

Юри Васев: Срамна загуба! Феновете са прави, поемам отговорността, такива подаръци няма и за Коледа

Наставникът на Миньор Юри Васев не спести рецензии на футболистите си след тежкото проваляне с 5:1 от Литекс в Ловеч.

“Разочароващ резултат. Трудно се приказва след подобен мач. За мен концентрацията не бе на нужното равнище. Въпреки че през седмицата тимът тренира добре, имаше въодушевление. Такива дарове няма и за Коледа. Всеки един от бранителите се изреди да му пресичат пасове. Такива неточности няма и в детските групи.

Третият гол в първите минути на второто полувреме още толкоз душевен ни повлия. Чак последните минути заиграхме, както можем. Аз ще поема отговорността. Срамна загуба. Не желая да виждам да се играе по този начин срамно и бездушно. Лошото при нас е, че вариативността е доста дребна. Имаме трима съществени играчи контузени. Правим насилствени смени до 15-ата минута. Днес Веско Васев излезе заради тежка контузия. Нямаме равностойни заместници и заради тази причина се получи този дисбаланс в играта. Но по тази причина тези момчета са в Миньор. Да демонстрират положително лице, когато излязат по този начин наречените титуляри, само че през днешния ден не го видях.

Най-много въздействат травмите. Не можем да излезем с най-хубавото и тимът да се вдигне. Феновете са безусловно прави. Поемам отговорността. Ще преценява другата седмица какво да правим”, сподели Васев. Втора лига 8 кръг, неделя 27 септември  Литекс 5:1краен резулат  Миньор (Перник)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР