Наставникът на Милан Стефано Пиоли успокои феновете на тима, че

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли успокои феновете на тима, че
Коментари Харесай

Пиоли разкри колко е сериозна травмата на Леао и дали има шанс крилото да играе срещу Интер

Наставникът на Милан Стефано Пиоли успокои почитателите на отбора, че контузията на звездата на „ росонерите “ Рафаел Леао евентуално не е сериозна и че крилото може и да успее да се възвърне в точния момент за конфликта с Интер в Шампионската лига в сряда. Както е известно, португалецът се контузи и беше сменен наложително още в първите минути на днешната победа на „ Дявола “ с 2:0 над Лацио.

„ Ако Рафа се усеща по-добре и се възвърне, то тогава ще го пуснем в игра. Ако ли не, отново ще можем да създадем ужасно показване даже и без превъзходен футболист като него. Тъкмо го видях и той изглеждаше кадърен. Мускулните контузии обаче би трябвало да бъдат прегледани на идващия ден, а не незабавно щом са се получили. Имайки поради това, което той ми сподели, не мисля, че е нещо съществено. Рафа ми показа, че е спрял в точния момент. Ще забележим по какъв начин ще бъде, когато се разсъни на следващия ден, само че думите му бяха успокояващи “, разяснява Пиоли след мача.

Той също по този начин изрази задоволството си от играта на своя отбор при днешния триумф. „ Чувстваме се удовлетворени с положителното ни показване, тъй като наближаваме края на сезона, а не ни харесва позицията ни в класирането. Така че този мач беше прекомерно значим за нас. Мисля, че този дуел сподели, че в случай че отборната игра е солидна, то самостоятелните гении могат да ни създадат по-силни. Въпреки това би трябвало да имаме положителни основи. Играхме добре и контролирахме мача. Можехме да създадем по-добро второ полувреме, само че би трябвало да се има поради, че играем за първи път при такава горещина. Сега би трябвало да мислим за Шампионската лига “, продължи треньорът. 

Освен това Пиоли акцентира значимата роля, която ротациите против Кремонезе (1:1) са изиграли за успеха над „ орлите “. „ Бяхме свежи физически, тъй като дадохме отмора на толкоз доста играчи в мача в средата на седмицата, до момента в който футболистите на Лацио изглеждаха изтощени. Сега ни предстоят няколко дни за възобновяване. Също по този начин в този интервал от годината има огромна разлика сред това да играеш през нощта или в 15 часа (местно време – б.р.). Ще бъдем подготвени против Интер. Опитах се да стимулирам добре тима за мачовете в Серия " А ", макар че резултатите ни не всеки път дават отговор на изявите ни. Сега би трябвало да се насладим на дните преди мача ни в ШЛ, тъй като си заслужихме този прелестен миг да бъдем под светлината на прожекторите и би трябвало да се възползваме от него “, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР