Наставникът на Милан Стефано Пиоли показа уважение към Интер преди

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли показа уважение към Интер преди
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да се вдъхновим от страстта, решителността и глада на Ибра

Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели почитание към Интер преди утрешното градско дерби сред двата тима, като в това време изрази вяра, че “росонерите” ще покажат нужната за победа убеденост.

“В момента има разлика в класирането на двата тима, тъй като Интер направи доста по-добър старт на сезона. Ние обаче се стараем да се възстановим от представянето ни до момента и да влезем в утрешния мач в добра форма. Във всички срещи играем за победа, само че някои от тях имат по-голяма стойност. Дербито би трябвало да се завоюва. Най-хубава част от подготовката за едно дерби е изработването на тактика за мача, вземайки поради характерностите на съперниците. Не съм обезпокоен, защото тактиката на Интер постоянно си личи. Искаме да сме солидни и доста рискови, тъй че всичко се свежда до това да се възползваме от опциите, които ще ни се дават.
Coach Pioli's thoughts ahead of tomorrow night's Milan derby.
Watch the full version on our App!
https://t.co/k2zluibzhx

#InterMilan: le parole del Mister alla conferenza stampa della vigilia del Derby #SempreMilan pic.twitter.com/yXuONxxAcm
— AC Milan (@acmilan) February 8, 2020 Уважаваме нашите съперници, те са мощен състав и ще изпитаме компликации, само че би трябвало да поддържаме вярата в нас по време на мача и да разчитаме на ясните ни хрумвания. Интер са непобедени в Серия “А” от много време, само че е нужно да се вдъхновим от Златан Ибрахимович и по лицата ни да са изписани същите пристрастеност, увереност и апетит като тези на неговото. Той прекара седмицата със особено направен подготвителен режим и щом организира цялостно занятие с целия тим, тогава ще можем да кажем дали ще е подготвен за дуела. Единственият състезател, който може да има някакви проблеми, е Раде Крунич, само че ще изчакаме медицинския отчет за него. Победа ще значи нанагорнище в класирането, увеличение на увереността и позитивността, както и придобиване на вярно отношение. Стойността на дербито е повече от три точки. Моят тим към този момент сподели кураж и на следващия ден ще има още една опция да го стори”, разяснява Пиоли на конференцията си преди мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР