Наставникът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от представянето на

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Пиоли: Това беше само първата стъпка, втората ще е още по-тежка

Наставникът на Милан Стефано Пиоли остана удовлетворен от представянето на своя тим при триумфа с 1:0 над Тотнъм в Шампионската лига. Той обаче чака тежък реванш в Лондон на 8 март, откакто „ росонерите “ не съумяха да вкарат още голове на собствен терен.
 Милан надхитри Тотнъм и взе преимущество преди реванша Милан надхитри Тотнъм и взе преимущество преди реванша
„ Мачът беше сложен. Имаше огромна битка, както и се очакваше. Представянето ни беше положително и знаем какъв брой тежко ще ни бъде в реванша. Изиграхме мача както трябваше – с фокус, увереност и отборна работа, удовлетворен съм. Един треньор постоянно е благополучен, когато види, че свършената работа в тренировките се ползва на терена. Това не ставаше постоянно в последно време. Можехме да играем малко по-атакуващо през второто полувреме, когато пресата на Тотнъм не се получаваше, само че момчетата играха с огромни дух, увереност и стабилност. Да, можехме да вкараме още два гола. Мачът беше огромна борба, като те също ни сътвориха проблеми. Ние обаче се защитавахме добре при статичните положения, тъй че имахме много позитиви.

Това беше първата стъпка, втората ще бъде още по-тежка. Такова показване ще ни даде самочувствие, само че би трябвало да бъдем по-енергични и динамични, тъй като това е нашият метод на игра. Месецът беше сложен, като се опитваме да преодолеем тези компликации. Продължавам да имам вяра, че работа с в действителност специфичен колектив. Фикайо Томори? Той тренира с нас през вчерашния ден, само че тази заран се оплака от болежка на мястото на травмата му. Тъй като контузията беше мускулна, не беше редно да рискуваме “, разяснява Пиоли след дуела.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР