Наставникът на Милан Стефано Пиоли определи утрешния двубой срещу Рома

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли определи утрешния двубой срещу Рома
Коментари Харесай

Пиоли: Мачът срещу Рома ще е с цената на 6 точки

Наставникът на Милан Стефано Пиоли дефинира утрешния дуел против Рома на “Джузепе Меаца” като доста значим и сложен за неговия тим. Той също по този начин разкри, че звездата на “росонерите” Златан Ибрахиович няма да е подготвен за въпросния мач.

“Много си приличаме с Рома във връзка с представянето, само че действителността демонстрира, че към момента изоставаме в подреждането. Утрешният мач ще е със смисъла на шест точки. Наясно сме какъв брой тежък ще е дуелът, само че имаме късмет за победа и ще излеем всичките си качества на терена. Това е опция, от която можем да се възползваме, само че Златан към момента не е подготвен. Той няма да е на пейката на следващия ден. Всеки мач е друг. Това зависи и от отношението на съперниците ни. Утре ще е нужно да сме нападателни, само че и деликатни. Справихме се добре против Лече и би трябвало да го повторим против Рома. Те знаят по какъв начин да се пазят, само че може да ни дадат пространства, от които да се възползваме. Нападателите ни постоянно се движат.
" This is a six-pointer "
Coach Pioli previews tomorrow's clash vs Roma. Watch more on our Apphttps://t.co/k2zluibzhx

" Per noi è uno scontro diretto "
Riguarda sulla nostra App il meglio della conferenza stampa di Mister Pioli alla vigilia di #MilanRoma!#SempreMilan pic.twitter.com/dyHEkPGKDf
— AC Milan (@acmilan) June 27, 2020 С Ибра на върха на офанзивата имаме разнообразни характерности, само че даже той обича да се връща обратно за топката. Сега би трябвало да пожелаваме придвижване в нахлуване. Трябва да се възползваме оптимално от характерностите на играчите на терена. Златан работи старателно и добре. Вчера той тренира със съотборниците си, само че към момента не е подготвен за мачове. Утре няма да вземе присъединяване. Ще бъде с нас, само че не и на пейката. Анте Ребич разполага с отлични характерности. Може да играе добре на всяка една атакуваща позиция. Мога да го употребявам на всички места в нахлуване. Той игра с огромен душевен и физически интензитет против Лече. Превръща се в скъп състезател за нас с огромна физическа мощ даже във връзка с пресата.

Отборът ще даде всичко от себе си в тези оставащи 11 мача. Той е формиран от огромни експерти, същински мъже, които ме изненадват със своите отношение, централизация и подготвеност. Доста израснахме. Направихме доста крачки напред и ще имаме много благоприятни условия да го създадем. Програмата е сложна, само че и ни подтиква. Ще гледаме мач за мач. Срещу Рома предизвикването ще е внимателно и важно”, съобщи Пиоли на конференцията си преди мача. Серия А 28 кръг, неделя 28 юни  Милан 18:15предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР