Наставникът на Милан Стефано Пиоли очаквано остана разочарован от представянето

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли очаквано остана разочарован от представянето
Коментари Харесай

Не направихме достатъчно, за да заслужим нещо повече, призна Пиоли

Наставникът на Милан Стефано Пиоли предстоящо остана отчаян от представянето на своя отбор при тежката загуба с 0:3 в дербито с Интер за Суперкупата на Италия.
 Интер се разправи с Милан и сполучливо отбрани Суперкупата на Италия Интер се разправи с Милан и сполучливо отбрани Суперкупата на Италия
„ Първото ни полувреме несъмнено не беше на нужното равнище. Направихме прекалено много неточности и оттова беше мъчно да създадем поврат. Опитахме се при започване на втората част, само че не направихме задоволително, с цел да заслужим освен това. Очевидно, не сме привикнали с такива неточности и те ни нанесоха огромни вреди против тим от сходно качество. Определено не прекосяваме през най-хубавия си интервал душевен, само че би трябвало да се оправяме по-добре и да вършим повече. Единственият метод да вървим напред е да работим по-добре и да повишим равнището си, тъй като, несъмнено, това е загуба, от която боли, както и трофей, който искахме да спечелим. Сезонът обаче към момента е там и ни чака, тъй че би трябвало да се върнем към нормалния ни метод на игра “, разяснява Пиоли след дуела. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР