Наставникът на Масимилиано Алегри коментира предстоящия мач с , както

...
Наставникът на Масимилиано Алегри коментира предстоящия мач с , както
Коментари Харесай

Алегри: В момента можем да сме доволни от сезона ни

Наставникът на Масимилиано Алегри разяснява идния мач с, както и задачата на тима да приключи в топ 4 на.

„ Преди всичко, искам бързо възобновяване на Синиша Михайлович, който, за жалост, няма да е на мача на следващия ден. Работихме добре тази седмица. са в добър интервал, те стигнаха до реми с и завоюваха последното си домакинство. Остават ни шест мача, като последните два са против тимове, които са тъкмо зад нас в класирането. имат най-хубавата стратегия. Трябва да спечелим най-малко още 10 точки, с цел да приключим в топ 4. Ще мислим за Купата на Италия от на следващия ден нататък.

се усеща добре, само че единствено един всред него и ще играе, тъй като имаме мач за Купата в сряда, тъй че на следващия ден ще реша кой ще бъде титуляр. удължи контракта си и се усеща добре. Имам единствено двама халфове разполагаем, тъй че би трябвало да прибавя още някого, в случай че избера скица с трима полузащитници. Все още не съм решил. В момента можем да сме удовлетворени от сезона ни. Засега сме в топ 4, което беше задачата ни при започване на акцията. Четвърти сме, само че ни остават още шест срещи.

Доволен съм от развиването на тима, само че съм и угрижен, тъй като бяхме отстранени от Шампионската лига. Понякога не можеш да спечелиш титли, само че имаш опцията да се подготвиш за бъдещето. Въобще не скърбя, че отхвърлих на. Вярвам, че сме тръгнали по добър път този сезон, само че сега не можем да преценим какво сме постигнали. Това е основната част от сезона и би трябвало да достигнем минималната цел, събирайки допустимо най-вече точки “, съобщи Алегри на днешната си конференция.

 Жоржиньо желае 7 млн. евро на сезон от Ювентус Жоржиньо желае 7 млн. евро на сезон от Ювентус 15 апр | 15:40  Официално: още един преподписа с Ювентус Официално: още един преподписа с Ювентус 15 апр | 14:28  Буфон за напускането на Дибала, компликациите на Донарума, неуспеха на Италия и нападателите в Серия “А ” Буфон за напускането на Дибала, компликациите на Донарума, неуспеха на Италия и нападателите в Серия “А ” 14 апр | 18:09  Ювентус преподписа с един от играчите с изтичащи контракти Ювентус преподписа с един от играчите с изтичащи контракти 14 апр | 17:03  Мората ще си търси нов тим през лятото Мората ще си търси нов тим през лятото 13 апр | 14:00  Интер и Дибала договарят, само че не бързат със съглашението Интер и Дибала договарят, само че не бързат със съглашението 12 апр | 18:30 Още от Футбол свят  Футболист безусловно скъса мрежата от дузпа в Аржентина (видео) Футболист безусловно скъса мрежата от дузпа в Аржентина (видео) 15 апр | 17:36 119 0  Реал Мадрид може да те завърши за 10 минути, предизвести Папу Гомес Реал Мадрид може да те завърши за 10 минути, предизвести Папу Гомес 15 апр | 17:20 553 0  Холанд играе контузен от края на март Холанд играе контузен от края на март 15 апр | 17:07 303 1  Артета: Новините за Партей не са положителни Артета: Новините за Партей не са положителни 15 апр | 17:06 323 0  Получих 450 смъртни закани, оплака се Нагелсман Получих 450 смъртни закани, оплака се Нагелсман 15 апр | 16:54 770 6 Виж всички Водещи Новини  Локомотив (Пловдив) 0:0 Арда, ВАР анулира гол на гостите Локомотив (Пловдив) 0:0 Арда, ВАР анулира гол на гостите 15 апр | 17:28 3557 10  Фантастично! 4 години по-късно Григор още веднъж е полуфиналист в Монте Карло Фантастично! 4 години по-късно Григор още веднъж е полуфиналист в Монте Карло 15 апр | 17:26 28867 46  ЦСКА - София разгласи Пардю и изрази противоречие с дейностите на Стойчо Младенов ЦСКА - София разгласи Пардю и изрази противоречие с дейностите на Стойчо Младенов 15 апр | 12:17 24897 89  Човекът, който “взриви ” сръбския футбол, продължава да е любимец за нов треньор на ЦСКА - София Човекът, който “взриви ” сръбския футбол, продължава да е любимец за нов треньор на ЦСКА - София 15 апр | 15:24 10566 11  Септември се изравни с Етър и крачи решително към елита след победа над Миньор в Перник Септември се изравни с Етър и крачи решително към елита след победа над Миньор в Перник 15 апр | 16:52 9160 29 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР