Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров, заяви след победата с

...
Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров, заяви след победата с
Коментари Харесай

Херо: Няма от какво да се страхуваме

Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров, съобщи след успеха с 1:0 над Арсенал (Тула), че българският първенец би трябвало да играе прагматично в идните мачове от Лига Европа против Милан. Херо е на мнение, че неговият тим няма какво да губи в тези дуели и по тази причина няма от какво да се опасява.

В днешния дуел имаше динамичност и положения пред двете порти. Имахме голови положения, само че ненапълно ни куцаше реализацията. Трябва да бъдем по-концентрирани пред противниковата врата. Нормално е да се позволяват неточности, защото има много отмалялост. Дори и през вчерашния ден тренирахме двуразово. Като стартират формалните мачове, ще забележим до каква степен сме стигнали.

Винаги съм бил оптимист и в този момент съм подобен. Жоао Пауло? Трябваше да изкараме някой от групата. Смятам, че дадох задоволително късмет на Пауло.
Ковачев разполага с изключители механически качества, единствено би трябвало още малко да укрепне физически.

Опитахме се физически да подобрим нещата по време на тази подготовка. Ще забележим какво сме създали. Лудогорец има и запаси в отбрана.
Срещу Милан би трябвало да бъдем прагматични. В тези мачове няма какво да губим. Няма от какво да се страхуваме”, съобщи Херо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР