Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, остана разочарован от колективните грешки

...
Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, остана разочарован от колективните грешки
Коментари Харесай

Шимунджа: Не бяхме достатъчно агресивни, равенството е закономерно

Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, остана отчаян от груповите неточности в редиците на "орлите " по време на равенството 2:2 против състава на ЦСКА 1948 от третия кръг на efbet Лига.

„ Допуснахме поврат, само че всичко се случва във футбола. Равенството е подобаващ резултат, предвид на показаното. Не съм удовлетворен във връзка с силата и тактическата ни еластичност. Съперникът игра доста добре и беше много нападателен “, стартира словенецът.

„ Беше първокласен конфликт с доста експанзия и доста офанзиви. И за двата отбора резултатът е подобаващ. Ние сме в доста положително физическо отношение, нямам подозрение в това. Днес обаче не съм удовлетворен, че им дадохме самодейността и да взема решения пред нашата врата. Това имам поради под тактически неточности. Доволен съм от характера след позволения втори гол. Оттам насетне се опитвахме да победим до последно “.

„ Да, разполагам с доста качествени състезатели. Не бяхме обаче задоволително нападателни като тим, по този начин както би трябвало да сме. Трябва да използваме контраатаките по-добре и знаем, че можем да го вършим “.

„ ЦСКА 1948 имат сила, качество и концепция за играта. Уверени сме преди Шамрок. Ще проучваме предходната среща и ще се подготвим добре “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР