Наставникът на Локомотив София – Иван Колев, призна, че в

...
Наставникът на Локомотив София – Иван Колев, призна, че в
Коментари Харесай

Иван Колев: Много проблеми има, 9 човека са с температура и всеки кашля

Наставникът на Локомотив София – Иван Колев, призна, че в тима му има доста кадрови проблеми, само че все пак е останал удовлетворен от старанието, което футболистите му са положили при загубата с 0:1 от Левски.

„ От старанието съм удовлетворен, не може да се желае повече от тези момчета. Изкарахме ужасна седмица с доста проблеми, Шестима бяха отвън групата, а мачът стартира неприятно за нас – Малембана се контузи, след което Октавио. Нещата добиха застрашителни размери, само че представянето на останалите беше доста положително “, сподели Колев.

„ Нека докторът да види всички и на следващия ден ще знаем повече за контузиите им. На първо място ще се възстановят футболистите в паузата. Девет индивида са с температура и всеки кашля. Много тежка обстановка, в действителност. Трябва да бъдем подготвени, длъжни сме да бъдем. За нас всеки мач е доста значим и сериозен. А група е доста сложна тази година и всеки тим може да сервира изненада, тъй че ние нямаме право да мислим за подценяване “, приключи с изрече си Иван Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР