Наставникът на Локомотив Пловдив Воин Войнов изведе тима от кризата,

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Воин Войнов изведе тима от кризата,
Коментари Харесай

Войнов: Локо Пд изживя кризата, искам да върнем публиката

Наставникът на Локомотив Пловдив Воин Войнов изведе отбора от рецесията, в която беше изпаднал през септември и се надява положителните изяви на отбора му да продължат и с триумф над Черно море. Двата отбора се срещат от 20:15 часа през днешния ден, събота, на "Лаута ".

"Това нещо с рецесията го изживяхме, беше доста мъчно, тъй като четири мача не играхме добре. Но в последните си два дуела показахме различен образ и мисля, че нещата се получават, само че това не трябва да ни успокоява. "

"Да носиш фланелката на Локомотив е отговорност и това не е от през вчерашния ден или през днешния ден. Мисля, че момчетата го схванаха това нещо. Ще излезем мобилизирани с Черно море и ще се постараем да покажем най-хубавото. Но противникът има доста положителни играчи и би трябвало да внимаваме ", съобщи Войнов за предаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT.

Той беше покрай уволнението през септември, когато всички му желаеха оставката, само че тогава зад него застана притежателят Христо Крушарски и му гласоподава доверие да извади отбора от блатото. И експертът съумя.

"На Балканите е малко по-различно и доста са значими резултатите. А това, че господин Крушарски застана зад мен, дава кураж и убеденост, че при други условия няма по какъв начин да се стигне до него тежко. У нас след 2-3 загуби незабавно се пита за оставки. За последните години 4-5 треньори се смениха в Локомотив и е обикновено да има и такава рецесия. "

"Аз ще бъда един от дребното щастливи треньори, в случай че успеем да задържим тази възходяща линия. Мисля, че това място, на което сме в този момент, е положително. Моето предпочитание е да отидем по-напред, само че когато си реалист, би трябвало да казваш истината, а не да заблуждаваш хората ", съобщи Войнов и разкри каква е огромната му цел до края на сезона.

"Като излезеш на полупразни трибуни, тръпката е една. А когато имаш аудитория, която те поддържа и окуражава, е напълно друго. Затова аз съм на мнение, че една от най-големите ни цели е да върнем тази аудитория на стадиона ", приключи Войнов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР