Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович прие спокойно днешния успех

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович прие спокойно днешния успех
Коментари Харесай

Акрапович: Отборът има качества, но трябва да работим повече

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович одобри умерено днешния триумф на " смърфовете " с 2:1 над Витоша (Бистрица). Опитният експерт показа, че не е харесал играта на пловдивчани в някои моменти, а също по този начин разяснява слуховете за нов контракт с тима от " Лаута ".

" Не съм удовлетворен от всичко в мача. Допуснахме съперника прекомерно близо и създадохме малко шансове за гол. Днес имахме шанс и можеше да допуснем гол. Организирахме се и вкарахме два гола. Вижда се, когато играем проведено и когато някой реши да играе самостоятелно. Ален Ожболт неслучайно е национал на Словения и ще му дадем късмет. Всичко е допустимо, само че би трябвало да тренираш крепко. От една година съм тук и вървим напред. Отборът има качества, само че би трябвало да работим още. Може и по-добре, само че би трябвало сериозна работа ", стартира наставникът.

" Имам контракт за още една година с Локомотив. По-нататък ще приказваме с Христо Крушарски. Желанието ми да е остана тук. Ако получа предложение за нов контракт, за какво да не остана. Искам да наложа млади футболисти от школата. Не е доста елементарно да влязат в представителния тим, само че това ще се случи скоро. Искаме да се реваншираме против Дунав за последния ни мач. Извинявам се, в случай че съм обидил някой с изявлението си, че скърбя българския футбол. Ако се получават неточности, те не се отнасят единствено за българския футбол, а като цяло. Исках да кажа, че ме е жалост за българите, че гледат такива грешки”, разяснява Акрапович. Първа лига 13 кръг, събота 27 октомври  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР