Наставникът на Левски Славиша Стоянович сподели след синята победа с

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович сподели след синята победа с
Коментари Харесай

Левски на крачка от още едно ново попълнение - Стоянович: Не искам грешки, в ютуб всички са велики

Наставникът на Левски Славиша Стоянович показа след синята победа с 1:0 над полския Подбескидзе, че клубът е доста покрай контракт с нов централен бранител. Специалистът обаче посочи, че доста ще внимава с привличането на футболисти, защото в “ютуб всички са велики”, само че действителността от време на време е друга.

“Полският тим беше по-свеж. Доволен съм от физиката и силата, която показахме на терена, тъй като работихме доста през седмицата. Видях предпочитание. Има какво да се работи тактически.

През второто полувреме променихме схемата, тъй като нямаме нужните футоблисти. Нагаждаме я съгласно това, с което разполагаме. Доволен съм във фаза отбрана през втората част, а в офанзива бяхме по-силни през първото полувреме”, сподели Стоянович, след което продължи по тематиката “селекция” и дали Левски ще предложи контракт на каращия проби хърватски ляв бек.

“Със сигурност търсим играчи на позицията на хърватския бранител. Има още разновидности. Вижда се, че не е квалифициран физически, само че има качества. Ще търсим най-хубавото за нас.

Засега сме доста покрай нов централен бранител. Търсим вид. Не желая да създадем неточност. Да купуваме играчи от ютуб. Там всички са велики.

Говорих с Робърта. Разговорът беше градивен. Той е супер момче. Малко е интровертен в непозната страна, тъй като е единствено на 21. Надявам се да остане. Но желанието е едно, а действителността - друго”, добави Славиша Стоянович.

Борба е за вратарската позиция, желая да е по този начин за всяка позиция на терена. Момчетата дават всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти, всеки се раздава, какъв брой са качествата е дурга тематика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР