Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след победата

...
Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Като че ли Бог гледа отгоре и помага

Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след успеха с 2:1 над Апоел (Беер Шева) в Лигата на конференциите. Специалистът беше доста благополучен и поздрави публиката на " Герена ", която дефинира като 12-ти състезател на " сините ".

" Много е сладка успеха. Сега е моментът да поздравя нашите последователи, които бяха нашият 12-ти състезател. Поздравявам и играчите, които действаха много мъдро. Знаехме, че ще бъде подобен мач, не чакахме да продължим в последните минути. Щастливи сме, че спечелихме, това е денят на Левски. Изтощиха се най-после футболистите в офанзива, трябваше да отстъпим,  да не играем авантюрно, по този начин се разви самият мач. 

Като че ли Бог гледа от горната страна и оказва помощ, Роналдо беше подготвен за промяна, тъкмо по този начин. Неслучайно отложихме мача с Пирин, с цел да отдъхнат играчите. Нашият млад тим устоя по-добре точно на физиката в последните минути. Невероятна атмосфера! Голът на Роналдо е премия за публиката, успеха е и на нашите последователи. Няма по какъв начин да приказвам занапред по какъв метод ще излезем срещу Айнтрахт, въпросът е, че достигнахме дотук. Имаме си своите шансове, това ще бъде тест. Нашите футболисти ще бъдат възобновени, надяваме се на добра игра и добър резултат ", сподели Николай Костов, предава Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР