Наставникът на италианския шампион Интер Симоне Индзаги излезе с любопитен

...
Наставникът на италианския шампион Интер Симоне Индзаги излезе с любопитен
Коментари Харесай

Индзаги с любопитно разкритие за играчите на Интер

Наставникът на италианския първенец Интер Симоне Индзаги излезе с любопитен коментар след успеха с 4:0 над Каляри в неделя вечер. Според някогашния треньор на Лацио при идването си на „ Джузепе Меаца “ клуба през лятото играчите са го помолили да залага на по-офанзивен жанр на игра спрямо интервала под управлението на Антонио Конте.

„ Вдигнахме пресата, което беше предпочитание и на самите футболисти. Отне ни известно време, до момента в който намерим нужния баланс. Понякога даже централен бранител и бек се включват по едно и също време в офанзива. Когато дойдох в Интер, към този момент беше ясно, че Ашраф Хакими си потегля. Загубихме също Лукаку и Ериксен, по тази причина трябваше да трансформира нещо. Клубът ме поддържа, с цел да намерим точните реализатори. Момчетата знаят, че няма по какъв начин всички да играят по едно и също време и се държат извънредно професионално “, съобщи Индзаги.

„ Срещу Каляри се справихме в действителност добре. Исках да сме пределно съсредоточени, тъй като видях много от грандовете в Европа да страдат този уикенд. Когато върша рокади в състава, получилите късмет да започват постоянно се включват мощно. Алексис Санчес се усъвършенства с всеки минал ден, Корея игра на равнище преди да се контузи. Много съм удовлетворен от Лаутаро Мартинес, макар че пропусна дузпа. От бялата точка не бъркат единствено тези, които се опасяват да стрелят. Казвам го от позицията на човек, който е пропуснал няколко дузпи в кариерата си “, означи експертът.

„ Водим в Серия А и се класирахме за елиминациите в Шампионската лига за първи път от 11 години. Трудно можем да желаеме освен това. Играем добре през цялото време на сезона. Няма да е елементарно да запазим първото място. Самите ние изоставахме на 7 или 8 точки от върха преди месец “, разяснява още Индзаги.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР