Наставникът на Интер – Симоне Индзаги похвали своя отбор за

...
Наставникът на Интер – Симоне Индзаги похвали своя отбор за
Коментари Харесай

Индзаги: Трябва да продължим така и да работим още по-усърдно

Наставникът на Интер – Симоне Индзаги похвали своя тим за успеха с 2:0 над гостуващия Салернитана. Също по този начин той разиска несигурността към своя пост по-рано през сезона и кадровите проблеми в своя състав.

„ Контролирахме мача от 1-вата до 94-тата минута и непрекъснато бяхме нападателни и съсредоточени. Това значи доста за един треньор, тъй като знам, че нрав може да е обезверен след огромен мач в Европа. Трябва да продължим по този метод и да работим още по-усилено. Избрах Хакан Чалханоолу да замества Марсело Брозович, тъй като ми дава мощна ответна реакция на тази позиция. Той към този момент беше отбранителен плеймейкър няколко пъти през предишния сезон. Аз обаче мога да ви уверя, че Кристиян Аслани има същински темперамент и ще бъде значима фигура за Интер в продължение на доста години.

Наставниците постоянно са под светлината на прожекторите. Нещата не вървяха по най-хубавия метод, а хората гледаха 84-те точки и второто място през предишния сезон като че ли това е неуспех, игнорирайки двата трофея от същата акция, което е тъпо. Сега сме в серия от три победи и тъждество, в това число два доста напрегнати мача против Барселона. Винаги съм се опитвал да работя, да остана спокоен и да съм наясно, че постоянно ще има напрежение, само че аз знам какво върша и какво съм постигнал. 

Самир Ханданович през днешния ден не беше разполагаем, защото има навехнат пръст, само че за всички позиции желая да имам варианти, от които да предпочитам. В халфовата линия имаме дефицит и изключително в офанзива. Затова единствено мога да съм удовлетворен, че Джеко и Лаутаро Мартинес се оправят добре, откакто изиграха серия напрегнати дуели. Ромелу Лукаку имаше травма, която не му се беше случвала в кариерата. Мога да видя какъв брой старателно работи, с цел да се върне допустимо най-скоро, само че не беше подготвен за този уикенд “, разяснява Индзаги след дуела.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР