Наставникът на Хебър Любослав Пенев поздрави ЦСКА - София за

...
Наставникът на Хебър Любослав Пенев поздрави ЦСКА - София за
Коментари Харесай

Любо Пенев искал да смени целия си отбор - заяви: Поздравявам ЦСКА, не се противопоставихме

Наставникът на Хебър Любослав Пенев поздрави ЦСКА - София за успеха с 4:0 над неговия отбор. Също по този начин експертът добави, че през днешния ден на процедура неговите футболисти не са се противопоставили, а играта им е нямала нищо общо спрямо предходните три турнирни дуела и в случай че е можел, е щял да извърши доста повече от разрешените 5 смени.
 ЦСКА - София бързо се съвзе и отнесе Хебър на Любо Пенев в Пазарджик ЦСКА - София бързо се съвзе и отнесе Хебър на Любо Пенев в Пазарджик
“Има си аргументи за загубата. Не е прелестно, когато загубиш, само че ще си създадем нужните заключения за грешките. Поздравявам ЦСКА, не се противопоставихме. Имаше обстановки, в които не бяхме оптимално съсредоточени. Получихме лесни голове. От тук нататък изводи, заключения и се стягаме за идващия мач. Няма неприятно да се надиграват и пробват, само че да пробват това, което упражняваме. Имаше неща, които не се случиха, загубихме и това е.

Наблюдавахме мача тук, от близко. Със промените се получи смяна до известна степен. Футболистите през днешния ден не играха по метода, по който искахме, нищо общо с предходните три мача. Ако можех, щях да направя доста повче от разрешените пет смени.

Има доста негативни неща, по-малко са позитивните. Ще разгледаме и едните, и другите. Тези мачове разрешават да се калиш, да се ориентираш на какво равнище си ”, добави Любо Пенев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР