Наставникът на Хебър Фулвио Пеа каза след разгромното поражение с

...
Наставникът на Хебър Фулвио Пеа каза след разгромното поражение с
Коментари Харесай

Фулвио Пеа: Съперникът ни е много добър, а ние сбъркахме почти всичко

Наставникът на Хебър Фулвио Пеа сподели след разгромното проваляне с 0:6 от Лудогорец в Разград, че отношението на футболистите към мачове против толкоз класен противник като “орлите ” би трябвало да е друго.
 Лудогорец загря за Рома с огромен погром и шоу на българите в тима Лудогорец загря за Рома с огромен погром и шоу на българите в тима
“Тази вечер е доста мъчно да разясняваме. Единственото, което можем да създадем, е да поздравим съперниците ни, които бяха доста положителни от всяка позиция. Трябваше сигурно да създадем повече, само че не го сторихме. Нашето отношение трябваше да бъде по-добро. Голът, който получихме в 3-ата минута, ни натежа както в краката, по този начин и в главите. Отбор, който идва тук, би трябвало да знае, че противникът е по-силен и да противодейства по-добре.

Нашият противник е доста добър, а ние сбъркахме съвсем всичко. Когато отношението ти е неверно, липсва ти воля да се бориш и си получил гол в 3-ата минута, е обикновено всичко да е по-трудно.

Ще би трябвало да продължаваме да работим, с цел да сме по-настоятелни в офанзива. Това е единственото решение ”, сподели Пеа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР