Наставникът на е спокоен, въпреки неубедителните резултати на отбора напоследък.

...
Наставникът на е спокоен, въпреки неубедителните резултати на отбора напоследък.
Коментари Харесай

Конте даде за пример “бойната машина” на Клоп

Наставникът на е спокоен, макар неубедителните резултати на тима в последно време. Според него “нерадзурите” са на прав път в развиването си и даде за образец търпението, което имаше към работата на.

“Трябва да си гледаме личния състав. Опитваме се да се оправим със обстановката и сега се стараем да играем по допустимо най-хубавия метод на всеки три дни. Всички дуели са разнообразни и би трябвало да се опитаме да създадем всичко - положително възобновяване за играчите и вярна подготовка за мачовете. Въобще не съм обезпокоен, тъй като верния път, по който сме тръгнали, прави мен, футболистите и клуба щастливи. Играем добър футбол и реализираме по-малко от това, което заслужаваме. Понякога ни санкционират за нашето нехайство, което можем да избегнем, само че съм благополучен, че хората ми имат вяра в избрана концепция и влагат увереност в нея.

Ако си приказваме за интензитет, мисля, че в мача ни против германците също бяхме по-добри. Смятам, че това е верния метод. Както постоянно споделям, постоянно резултатите ви въздействат. Ако погледна представянето, удовлетворен съм от това, което вършим, само че най-много виждам удовлетворение от играчите ми. Финалният резултат зависи и от други фактори, които са отрицателни за нас. Винаги би трябвало да даваме 110%, с цел да реализираме добър резултат, както и положително показване. Трябва да работим, само че и да вземем образеца на Ливърпул на Юрген Клоп. Не бяха печелили нищо четири години, само че в този момент са бойна машина. Те бяха щастливи с това, което изграждаха. С управлението и президента сме поели тъкмо по този път и това ни прави щастливи.
| PRESS CONFERENCE

Straight back to Serie A action: follow 's press conference live ( subs).
— Inter (@Inter_en) Ако погледнем това, което се опитваме да създадем - да използваме целия състав, неизбежно е характерностите на някои уграчи да се трансформират спрямо предходната година. Вкарахме много голове и можехме да отбележим още повече. Допуснахме лесни попадения, и то постоянно при самостоятелни обстановки, които можем да подобрим. Трябва да продължим да се развиваме, като има и положителен резултат - доста футболисти незабавно играха и по този начин натрупаха опит поради отсъствието на много играчи. Ще продължим да работим и да играем мачове. Досега нито един тим не ни е надиграл”, съобщи Конте на конференцията си преди мача с. Серия А 5 кръг, събота 24 октомври  Дженоа 19:00предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР