Наставникът на Дунав Малин Орачев прие философски загубата от Левски

...
Наставникът на Дунав Малин Орачев прие философски загубата от Левски
Коментари Харесай

Орачев: Допуснахме елементарни грешки заради респект към Левски

Наставникът на Дунав Малин Орачев одобри метафизичен загубата от Левски на 1/4-финалите в шампионата за Купата на България. Специалистът призна, че към този момент мисли за зимната подготовка.

" Да, имаше почит към Левски и може би този почит и прибързаност доведоха до тези обикновени неточности, от които допуснахме тези два гола. И това беше разликата. През първото полувреме бяхме по-агресивни, имахме няколко обстановки, греда, само че малшанс.

Сега идва почивката и с нови сили, с чисти глави, подготовка, в която ще търсим по-добра игра и по-добри резултати. Ако искаш да побеждаваш, би трябвало да играеш, несъмнено, напред. А не предпочитано обратно, само че по тази причина си би трябвало класа. Това имаме, с това разполагаме, с тези момчета ще се стремим да подобряваме нещата в офанзива.

Винаги има потребност от хора, с които да се освежи тима, преговаряме с няколко момчета, само че няма нищо публично, с цел да кажем имена. В обсега са ни към 5-6 души, не знам дали ще можем да ги притеглим всичките. Единият е чужденец. Досега не сме имали диалози с никого от нашите момчета, нищо не мога да кажа. Може би няма да освободим никого. Всичко за подготовката е ясно, по проект, контролите са уговорени ", сподели някогашният полузащитник на Пирин (Благоевград), Нефтохимик и Локомотив (София).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР