Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след победата на

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след победата на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трудно се играе за задължителна победа

Наставникът на Черно море Илиан Илиев приказва след успеха на неговия отбор с 2:0 над Витоша (Бистрица).

" Имахме задачата да реализираме наложителна победа. Не мисля, че се получи огромен театър. В тази обстановка избирам победа, в сравнение с красива игра без точки. Трудно е да играеш за наложителна победа, Витоша нямат терзание от резултата, знаят на което място са, при нас има повече вдървеност. Доволен съм от футболистите, от метода, по който изиграха мача. Може би трябваше да играем повече напред. 

2:0 е доста подъл резултат, играехме с първи пас обратно, в някои случаи това улесни съперника, само че е значима успеха. Можем сигурно още повече, познавам футболистите, само че е доста мъчно в тази конюнктура, би трябвало да имаме повече устойчивост, повече мощ. Задачата при 2:0 беше да не търсим трети гол, а да не допуснем, тъй като при 2:1 знаете какво щеше да се случи. 

Когато централният нападател вкара гол, значи целият тим действа добре. Не е елементарно след 8-9 месеца без победа у дома да запишеш две победи. Потенциалът го имаме! За една седмица имаме три мача и несъмнено всеки футболист ще има опция да се потвърди. Цветков е част от тима, може да ме питате и за други футболисти ", сподели някогашният национал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР