Наставникът на Черно море и националния отбор на България -

...
Наставникът на Черно море и националния отбор на България -
Коментари Харесай

Илиан Илиев: На преден план бяха волята и характера

Наставникът на Черно море и националния тим на България - Илиан Илиев, похвали футболистите си за себераздаването при днешния триумф с 3:2 над Крумовград.

" Една обстановка имаше при 3:2. За наслада напъните на играчите се оползотвориха. Нямам искания към футболистите. Стара традиция е да подценяваме обстановки. Вкарахме три гола, а можеше да потърсим и още. Доволен съм от футболистите поради това, че се очакваше мачът да бъде отсрочен ", стартира той.

" Допуснахме два и вкарахме три, което не е прелестно. Трябва да бъдем по-концентрирани. Взехме три значими точки. Изиграхме мача, което беше значимо. На напред във времето през днешния ден беше волята и характерът. Тези бели петна, които на моменти се получават при нас, би трябвало да ги заобикаляме с повече централизация. Това не омаловажава напъните на футболистите, които дадоха всичко да вземат този мач ", добави треньорът на Черно море.

" Една сложна седмица с националния тим. Радвам се, че излязохме с чест от нея. Можеше да излезем от тях и с повече точки. Не би трябвало да смесваме нещата. Нямаме проблеми да се оправяме. Радвам се, че футболистите съумяха да се съвземат и да реализираме почти почтено резултати. Ако си спечелим мачовете, можем да се преборим за тройката ", приключи Илиан Илиев.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР