Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви на старта на

...
Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви на старта на
Коментари Харесай

Киров: Преговаряме с централен бранител, на този етап Меледже отказва да преподпише

Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров съобщи на старта на подготовката за пролетния дял от шампионата, че „ канарчетата “ водят договаряния с централен бранител. Той добави, че Яя Меледже е получил предложение за нов контракт, само че на този стадий е отказал да предпише.

„ Започваме подготовка с 25 футболисти. Новите хора, които ще стартират подготовка с нас са юноши на клуба. Пристигна нов играч – Диого Кампс. За на следващия ден са планувани неговите медицински проучвания. Ако се подпише контракт с него, той ще се включи в подготовката на отбора “, стартира Киров.

„ Меледже лети на 10-и януари, има проблем с визата в Кот Д‘Ивоар. Той има и контракт с клуба до 30 юни 2018 година. Беше му препоръчан нов контракт, който на този стадий отхвърля да подпише. Чакаме го да се прибере и да проведем следващи диалози с него. В взаимозависимост от неговата позиция ще преценим по какъв начин да действаме “, продължи Киров.

Яя Меледже стартира подготовка с Ботев Пловдив

„ Щом съм дал единодушието да се водят договаряния за подписването на нов контракт, моето предпочитание е да го задържим в тима “.

„ Преговаряме с централен бранител. Когато всичко завърши, ще ви осведомяваме за името му. Надявам се договарянията да са сполучливи “.

„ Веселин Минев не попада в нашите проекти. Не сме го коментирали “.

„ Абсолютно всички мачове са значими. По характерни са дуелите със Славия, тъй като са на директна елиминация. В безусловно всички срещи ще се стремим да победим “.

„ Селекцията до затварянето на трансферния прозорец ще бъде отворен развой. В взаимозависимост от това, с кои състезатели ще се разделим, ще преценим дали да привличаме други футболисти. Ако имаме опция да засилим конкуренцията на някой пост, ще го създадем “, добави експертът.

Ботев с детайлности за подготовката, уреди три контроли

„ Входящите прехвърляния зависят от това с кои футболисти ще се раздели клубът “.

„ Не желая да разясня имена, тъй като сме на равнище договаряния и няма смисъл да приказваме “, разяснява още Киров.

„ Последната контрола ще е с Ботев Враца. Ясни са четири контроли – Марица, Александрия и Пюник. Имаме уврение, че в идващите дни ще ни бъдат подсигурени още три контроли за лагера в Турция “.

„ Надявам се адаптацията на Кампос да премине по допустимо най-хубавия метод, с цел да бъде потребен той на тима. Когато селектираме един играч, то неговите качества би трябвало да прилягат на нашия жанр на игра. Ние следим подобен вид състезатели “.

„ Основната цел е да надградим това, което направихме през предходната година. Разбира се, и да защитим трофея, който спечелихме предходната година. Бъдещето ще покаже дали това ще се случи “.

„ Мисля, че няма човек, който да е обвързван с нашия клуб и да не се надява да се завърнем да играем на стадион „ Христо Ботев “, отсече за край Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР