Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, говори след нулевото

...
Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, говори след нулевото
Коментари Харесай

Керкез: Не е лесно да победиш Черно море

Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, приказва след нулевото тъждество против Черно море на „ Колежа “. Босненският експерт съобщи, че е доста мъчно да се победи тим като този на „ моряците “ и насочи рецензии към съдиите, като съобщи, че би трябвало да са по-подготвени за мач със заряд като този.
Прочетете още
„ Знаехме, че трябваше през днешния ден да хвърлим огромна борба на терена. Черно море знае по какъв начин да играе за победа и да извлече максимума от играчите си. От първата до последната минута се влагаха във всяко едно единоборство. Може би ни липсваха последният удар и последният пас. Не е елементарно да победим Черно море, тъй като е доста мощен тим. Мисля, че дадохме най-хубавата, на което сме способни сега и се получи добър мач. Не сме удовлетворени, че не победихме, само че съм удовлетворен от играчите “, съобщи Керкез.

„ Има развиване в статичните състояние в отбрана. Допуснахме една неточност през първото полувреме, от където пристигна шансът за Черно море. Искам да благодаря на последователите. Мисля, че реферите трябваше да са по-подготвени за мач като този, само че добре не бяха позволени толкоз доста неточности “, продължи той.

„ Знаехме, че имат двама доста положителни централни бранители. Трябваше да търсим някой по-подвижен като Брахими. Изигра добър дуел. Георги също беше близо да означи, само че това е футболът. Може да се получат такива пропуски в последната фаза от играта “, сподели още треньорът на „ канарчетата “.

„ Не мисля, че има проблем с физическия аспект. Ако си спомняте мача за Купата със Славия, до последната минута бяхме в добра кондиция. Със сигурност ще е мъчно, само че би трябвало да се подготвим добре “, приключи Керкез.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР