Наставникът на Берое Николай Киров обяви след нулевото равенство срещу

...
Наставникът на Берое Николай Киров обяви след нулевото равенство срещу
Коментари Харесай

Николай Киров: 5-6 пъти ни подаряват топката, а ние не се справяме

Наставникът на Берое Николай Киров разгласи след нулевото тъждество против Локомотив в Пловдив, че футболистите му би трябвало да се успокоят, с цел да стартират да вкарват голове и печелят точки. “Заралии ” не съумяха да победят, макар че играха 45 минути с човек повече.
 Берое не съумя да пречупи десетима от Локомотив на Берое не съумя да пречупи десетима от Локомотив на " Лаута "
“Реално имахме една обстановка през второто полувреме. Те ни подариха топката. Явно неналичието на точки и отрицателната серия въздейства на състезателите. През първото полувреме 5-6 пъти топката ни беше подарена, а ние не се справихме. През втората част още една подарена топка и отново прибързваме.

Когато прибързваш, мъчно можеш да създадеш голови положения. Все отново сме съвсем напълно нов състав, двама индивида чакат да бъдат оправени писмено. Става въпрос за двама по-офанзивни състезатели, които ще оказват помощ. Във фаза “защита ” сме припряни. Противникът извърши три-четири ъглови удари с една офанзива. Все още търсим разновидности със скица на игра, в която се усещат най-добпре. Казах на футболистите след мача, че в случай че не се успокоят, мъчно ще се получат нещата.

Без значение е къде е играл преди този момент, когато всяка една точка е значима и тях напрежението ги хваща. Надявам се да съберенм точки, с цел да могат състезателите да играят в по-спокойна среда.

Когато изгубихме значими точки против тимове към нас, ще би трябвало да наваксваме против тимове по-напред в класирането, което е по-трудно, тъй като са по-класни ”, приключи Киров във връзка идното домакинство на старозагорци против ЦСКА 1948.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР