Наставникът на Берое Николай Киров бе силно разочарован от представянето

...
Наставникът на Берое Николай Киров бе силно разочарован от представянето
Коментари Харесай

Киров отчаян: Виждате с какво разполагаме в атака

Наставникът на Берое Николай Киров бе мощно отчаян от представянето на неговия отбор при загубата с 0:2 от Ботев (Враца). Специалистът е обезсърчен от играта на отбора най-много в офанзива.
 Берое затъна и във Враца Берое затъна и във Враца
“Ние проблемите си ги знаем. С класата ни в офанзива ни е много мъчно в efbet Лига. Мога да поздравя домакините, бяха по-настоятелният тим и закономерно ни победиха. Бяха по-агресивни през първата част. Моите визии за играта са свързани с офанзивата и там са ни големи проблемите. Виждате хората, с които разполагаме офанзива на какво равнище са. Топката би трябвало да се държи в по-предни позиции, в случай че желаеме да печелим. Неприятна загуба, а против тимовете към нас в класирането би трябвало да направи всичко да печелим точки ”.

“Ще би трябвало да търсим хора в офанзива, само че за жал ще е след нова година. Не можахме да картотекираме новия нападател, не знам дали ще е на доста положително положение, дълго време не е играл публични дуели. Това е съществения проблем на Берое. Разчита се на състезатели, които не са играли дълго време. Нормално е да не са в оптимално положение, получават се травми ”, проучва Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР