Наставникът на Берое Николай Киров бе изключително недоволен от атакуващите

...
Наставникът на Берое Николай Киров бе изключително недоволен от атакуващите
Коментари Харесай

Николай Киров попиля атакуващите играчи на Берое след загубата във Враца

Наставникът на Берое Николай Киров бе извънредно неудовлетворен от атакуващите футболисти на заралии след загубата с 0:2 от Ботев Враца. Специалистът на няколко пъти загатна, че класата на офанзивните играчи не е задоволителна за шампионата, само че изрази вяра, че след Нова година това ще се промени.

„ Вижте, ние проблемите си ги знаем. Няма смисъл да продължаваме да ги разясняваме. Трябва да поздравим Ботев Враца. Закономерно ни победи. Ботев Враца завоюва повече единоборства. Всичко се реши след втория гол. Моите визии за играта са свързани с офанзивата, а там проблемите ни са големи. Сега ще влезне може би един човек в идната среща – Тунгара, само че на него му се постанова да играе на непривична позиция. Виждаме другите хора в офанзива на какво равнище са. Топката би трябвало да бъде арестувана най-малко 2-3 секунди от тези играчи и да се е допустимо по-напред “.

„ Неприятна загуба. С тимовете към нас би трябвало да печелим точки. Точките обаче ще дойдат от играта, не от случайност. За жал, смяна най-вероятно ще има след Нова година “.

„ Не може да няма психическа затормозеност. Ние обаче си я сътворяваме, губейки дуелите. Надявам се за идващия мач да има картотека. Но е на 23 години, надали ще е в оптимално положение. Дълго не е играл публични мачове, макар че в кариерата си е играл в Лига 2. Това е съществения проблем на Берое. Идват състезатели, които не са в оптимална физическа подготовка. Когато се прави нещо несвоевременно – по този начин се получава. Надявам се след Нова година да има по-различен Берое. В офанзива несъмнено ще изглеждаме по-различно “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР