Наставникът на Берое Хосе Ачиари остана много щастлив от домакинския

...
Наставникът на Берое Хосе Ачиари остана много щастлив от домакинския
Коментари Харесай

Ачиари: Великолепна работа на играчите

Наставникът на Берое Хосе Ачиари остана доста благополучен от домакинския триумф с 2:1 над Левски.

" Поздравявам играчите си, които се изправиха против доста добър тим. Хубава победа за нас. Посвещаваме успеха на почитателите, които ни подкрепяха през целия мач. Бащата на Селесте умря и не можа да бъде с нас. В момента пътува към Аржентина. Тази победа е за него. Работата на играчите ми беше превъзходна против добър тим като Левски, чийто самостоятелни качества на футболистите са доста положителни. До гола стояхме доста добре, по-късно Левски стартира да намира пространства, не създаваха доста положения, само че ни караха да се връщаме пред вратата.Гледахме централната зона да е затворена. Оставяхме централните бранители на Левски да играят.

Ключово беше, че вкарахме и двете си положения. Но би трябвало да кажем, че и съперникът се показа доста добре - с добър тим и треньор. Задължаваше ни да се браним съвсем през целия мач. Справихме се в отбрана и сме щастливи с успеха.

Идваме след мач против първия, а през днешния ден играхме против гранд. Спечелихме шест точки и това е необикновено ", приключи Ачиари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР