Наставникът на Байерн Юлиан Нагелсман обяви, че халфът Леон Горетцка

...
Наставникът на Байерн Юлиан Нагелсман обяви, че халфът Леон Горетцка
Коментари Харесай

Нагелсман обяви кой титуляр на Байерн ще пропусне мача с Айнтрахт утре

Наставникът на Байерн Юлиан Нагелсман разгласи, че халфът Леон Горетцка ще пропусне утрешния мач против Айнтрахт (Франкфурт).

“Той няма да играе на следващия ден, има проблеми с бедрото. Няма да поемам никакви опасности. Вероятно Горетцка ще се завърне в сряда за Купата. Иначе всички играчи, които бяха на терена против Кьолн, са разполагаем ”, разяснява експертът.

Нагелсман загатна, че най-вероятно Горетцка ще бъде сменен в халфовата линия на баварците от Райън Гравенберх, който похвали за включването против Кьолн. “Той игра доста добре, пробва се да поддържа импулса си. Изглежда, че ще играе на следващия ден ”.

Запитан и за това дали Томас Мюлер ще стартира титуляр, старши треньорът на Байерн сподели: “Говорихме на тази тематика тема много в последно време, нищо не се е трансформирало. Все още не съм решил, към момента се двоумя за някои позиции ”.

Наставникът разяснява и новия треньор на вратарите. Както е известно, Байерн смени дългогодишният треньор Тони Тапалович, а най-малко краткотрайно тази позиция се заема от Том Щарке. “Има хрумвания във всички направления. Но не всеки път е ангажирана единствено една страна ”, разяснява сбито Нагелсман.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР