Наставникът на Барселона - Ернество Валверде, говори пред медиите преди

...
Наставникът на Барселона - Ернество Валверде, говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Валверде: Ливърпул може да ни елиминира

Наставникът на Барселона - Ернество Валверде, приказва пред медиите преди реванша от полуфиналите в Шампионската лига на "Анфийлд ". В първата среща каталунците взеха доста удобен задатък от 3:0 вкъщи и значително си подсигуриха присъединяване в идната фаза на конкуренцията.

"Резултатът няма да ни повлияе. Трябва да играем на равнище и в реванша, както го направихме в първата среща. Всяко разпръскване може да ни докара до огромни неточности. Ще бъде тежко, тъй като стадионът там стимулира доста Ливърпул ".

"Всеки от двата отбора си има личен жанр на игра. Понякога има моменти, когато би трябвало да се защитаваш, само че от време на време топката просто не стопира да лети от една половина в друга. Трябва да нападаме. Това е нашата философия, желаеме да играем нападателно ".

"Играчите са добре. Някои момчета почиваха против Селта. Салах няма да играе. Искаме всички да са на линия от техния тим - Фирмино, Салах, Усман Дембеле. Искам да видя всички тези играчи на терена ".

"На три мача от требъл? Не знам по какъв начин да се усещам. Да може би въздейства, само че аз персонално съм безучастен. По-добре да мислим за реванша, в сравнение с да приказваме за требъл ".

"Предстои ни да срещнем един огромен противник. Възможно е Ливърпул да ни отстрани. Нищо не се знае. Те са доста мощни и досега са изгубили единствено един мач във Висшата лига ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР