Наставникът на Барселона Чави Ернандес отчете колебливите изяви на тима

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес отчете колебливите изяви на тима
Коментари Харесай

Чави посочи каква е най-голямата промяна у футболистите на Барса

Наставникът на Барселона Чави Ернандес регистрира неуверените изяви на отбора му при успеха с 1:0 над Жирона, пристигнала след гол на Педри през второто полувреме.

“Трябва да сме по-смели в офанзива. Създадохме доста шансове посредством високата ни преса, само че не бяхме изцяло точни при завършването на акциите след това. Нужно е да е бъдем по-спокойни, когато сме в в половината на противника ”, стартира треньорът след края на гостуването.

“Липсва ни храброст, а и последният пас постоянно не беше прецизен. Радвахме се на надзор върху протичащото се на терена, тъй като Жирона ни го даде. Но се наложи да променим нещо и това се случи чак в последния половин час ”, продължи Чави.

“Нещото, в което се подобрихме най-вече в съпоставяне в предишния сезон, е самочувствието на играчите. Когато дойдох тук, тяхната убеденост беше никаква. Голямата смяна е реалност и това ни прави щастливи, само че в това време продължаваме да бъде самокритични ”, радва се Чави.

Той отличи съответно голмайстора Педри и завърналия се измежду титулярите Ерик Гарсия. “Педри така и така прави доста за тима. Неговите завършващи пасове са толкоз положителни, а може и да бележи. Вече твърдим, че той е измежду най-силните на своя пост в света, е едвам на 20 години. Гарсия пък изигра доста мощен мач, изключително след почивката. Имам му голямо доверие, както съм го казвал неведнъж. Той е поръчител за положителното ни показване ”, приключи Чави.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР