Наставникът на Барселона - Чави Ернандес остана много разочарован от

...
Наставникът на Барселона - Чави Ернандес остана много разочарован от
Коментари Харесай

Жребият отново ни отреди най-трудния противник, съжалява Чави

Наставникът на Барселона - Чави Ернандес остана доста отчаян от жребия за елиминационните плейофи на Лига Европа, който опълчи тима му против Манчестър Юнайтед. Младият експерт дефинира “червените дяволи ” за най-трудния вероятен противник и акцентира, че каталунците за следващ път нямат шанс с жребия.
 Барселона - Манчестър Юнайтед е огромният конфликт в елиминационните плейофи на Лига Европа Барселона - Манчестър Юнайтед е огромният конфликт в елиминационните плейофи на Лига Европа
" Жребият още веднъж ни отреди най-трудния съперник. Манчестър Юнайтед е огромен и исторически конкурент - най-лошият, който можеше да ни падне. Те доста израснаха с Ерик загар Хаг и имат огромни футболисти. Ще ги проучваме и ще се опитаме да се състезаваме с тях. Ще би трябвало да се представим сносно. Това е голямо предизвикателство за нас. Играчите ни най-вероятно ще бъдат по-мотивирани против мощен отбор. Фаворитизирането е за вас, медиите, и букмейкърите. Ние ще се опитаме да се състезаваме на терена. Да, това беше най-трудният вероятен противник. Кристиано Роналдо е приказен състезател. Той е измежду най-хубавите в съвремието и към момента може да прави разликата ", съобщи на днешната си конференция Чави, който удостовери, че ще може да разчита на Жерард Пике в утрешния мач с Осасуна.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР