Наставникът на Балкан Тони Дечев сподели мнението си пред камерата

...
Наставникът на Балкан Тони Дечев сподели мнението си пред камерата
Коментари Харесай

Тони Дечев: Победихме ЦСКА със защита

Наставникът на Балкан Тони Дечев показа мнението си пред камерата на Sportal.bg след успеха над ЦСКА с 80:64 на приятелския шампионат за “Купа Декатлон ” в Пловдив.
 Балкан удари ЦСКА в Пловдив Балкан удари ЦСКА в Пловдив
“Нашият тим е малко по-добре физически и има по-голяма ротация. Успяхме да използван много по-агресивна отбрана през второто полувреме, откакто през първото получихме 38 точки. Основно със отбрана победихме, тъй като допуснахме единствено 64 точки от един от положителните тимове в НБЛ. 

Със сигурност упоритостите на ЦСКА са огромни с това управление и треньор като Росен Барчовски. На мен ми се коства, че това няма да е тимът, който ще играе през сезона. Сигурен съм, че ще имат нови попълнения, което ще направи шампионата още по-добро, тъй като този отбор може да стане по-добър. 
 Росен Барчовски: Загубата въобще не ме интересува Росен Барчовски: Загубата въобще не ме интересува
Не желая да разясня другите тимове. Ние работим, в предварителен сезон сме, постепенно върви селекцията и съм се фокусирал върху моя отбор. Целите на Балкан са едни и същи. Аз считам, че направихме нелош тим, бих споделил даже добър. Оттук нататък зависи по какъв начин ще се напаснем, по какъв начин ще работим и дали ще бъдат здрави състезателите. Освен всякога да благодаря на почитателите на Балкан, нищо друго не мога да им кажа ”, съобщи Дечев.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР