Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че няма абсолютно

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че няма абсолютно
Коментари Харесай

Симеоне: Срещу Меси няма стратегии, които работят

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че няма безусловно никакъв смисъл да гради каквито и да било проекти за опазването на Лионел Меси в идното дерби против Барселона. В неделя първият и вторият в класирането на Ла Лига излизат един против различен на „ Камп Ноу”, а разликата в интерес на каталунците към този момент е единствено 5 точки.

Симеоне призна, че неговият отбор ще се опита да ограничи въздействието на Меси върху играта на Барса, само че без да се ползват крути самостоятелни ограничения.

Валверде няма победа против Чоло

„ Меси е неизмеримо създание. Няма никакви тактики, които да лимитират невъзможна за удържане стихия”, разяснява Симеоне.

„ Много неща могат да се случат в хода на един дуел. Трябва да вкараме мача в русло, в което считам, че можем да им нанесем вреди.”

„ Не е невероятно да спечелим Ла Лига, въпреки че през последните 14 години единствено Виляреал са завършвали на второ място, а един път и ние бяхме първенци. Не е невероятно, тъй като ние го сторихме, само че е пъклен мъчно. Искаме преди последните 5 мача от сезона да имаме късмет да се борим за трофея. Ако се задържим на такава позиция, ще имаме своите възможности”, добави Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР