Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изрази задоволството си от

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Симеоне: Мората ни предоставя по-голяма вариативност, той има добър завършващ удар

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изрази задоволството си от привличането на Алваро Мората и качествата на нападателя.

“Мората е доста значим състезател за нас, един от четиримата ни нападатели до края на сезона. Той е съчетаем с Антоан Гризман, Диего Коща и Никола Калинич. Дава ни опция да имаме някой, който умее да приключва офанзивите. Коща е повече мощност, Калинич е по-добър в позиционирането, а на Гризман му е по-удобно да играе с таран, а Мората може да бъде избран като добър в завършващия удар. С привличането на Мората към този момент имаме четирима нападатели с разнообразни характерности, което дава по-голяма вариативност на треньора и тима”, разяснява Симеоне на конференцията си преди утрешния мач против Бетис.
Simeone: " With Morata we have a finisher striker again " https://t.co/hKGIfIsjyv pic.twitter.com/MFeiH5fTeq
— AS English (@English_AS) February 2, 2019 Той беше запитан дали полуфиналът за Купата на Краля сред Реал Мадрид и Барселона би оказал помощ на Атлетико. “Не гледаме това. Привилегия е, че играят полуфинал. Това постоянно е хубаво за почитателите и бих желал да съм на тяхно място. Не мисля за това дали ще извлечем изгода от тези техни мачове. По-добре е да играеш, в сравнение с да тренираш”, съобщи Ел Чоло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР