Наставникът на Арсенал Унай Емери сподели, че халфът Гранит Джака

...
Наставникът на Арсенал Унай Емери сподели, че халфът Гранит Джака
Коментари Харесай

Емери втрещи: Джака може да се върне, феновете ще го приемат добре

Наставникът на Арсенал Унай Емери показа, че халфът Гранит Джака може да се завърне в игра против Саутхемптън идната събота и да играе за пръв път, откакто му снеха капитанската лента от мача с Кристъл Палас (2:2).

В срещата с лондончани Джака се разяри на почитателите, до момента в който напускаше като промяна „ Емирейтс” и стартира очевидно да ги ругатни, а те му отвърнаха със злобни освирквания. Швейцарският халф бе отметнат като капитан в отбора на „ топчиите”, а информациите бяха, че Джака може да не играе повече за клуба от Северен Лондон.

Все отново пред локални медии Унай Емери е доверил, че има късмет швейцарецът да играе в мача против Саутхемптън.

„ Неговото психическо положение е по-добро и може да играе, когато се нуждаем от него. Говорих с него сутринта и организирахме добър диалог. Тренира доста добре по време на паузата за национални тимове, а моята цел е хората да не се трансформират от това, което са били преди. Моята цел е той да се завърне и да ни помогне и да убеди всеки почитател, че неговото показване е значимо за клуба и те могат да бъдат горди от него”, призна Унай Емери.

„ Ще решим дали ще играе на следващия ден. Мисля, че едно завръщане ще му даде комфорт. Когато се срещне с почитателите, ще е добър миг и ще стане по-силен с тях”, приключи Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР