Наставникът на Арда, Александър Тунчев, остана доволен от ефективността на

...
Наставникът на Арда, Александър Тунчев, остана доволен от ефективността на
Коментари Харесай

Тунчев: Искам да играем без страх в оставащите мачове

Наставникът на Арда, Александър Тунчев, остана удовлетворен от успеваемостта на отбора му в завършващата фаза след триумфа с 3:0 против Локомотив София. Той прикани своите играчи да излизат без боязън в оставащите мачове до края. 

„ Днес съумяхме да си вкараме обстановките. Пред седмица пропуснахме възможностите и след това страдахме. Днес реализирахме много, само че и пропуснахме най-малко още толкоз “, стартира той.

„ Щом вкарахме три гола, значи сме съумели да си свършим работата. Трябваше да сме по-концентрирани и в останалите положения. И в предходните мачове не успяхме да победим, макар че играхме добре. Казах на момчетата да играем без боязън. Гостуваме на Славия идната седмица и се надявам да сме освободени “. 

„ Няма нищо наложително във футбола. Ще гоним нашата цел, ще опитаме да играем добре и каквото се случи “. 

„ Ръководството е имало диалози с България футболен съюз. Доста неприятна тена, защото мисля, че Арда заслужава малко повече внимание. Опитахме се да кажем, че би трябвало да има идентичен критерий за всички. Не желаеме да се подиграват с нас, всичко би трябвало да почтено. Опитахме се да запазим в загадка от играчите това, което се случваше “, приключи Тунчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР