Наставникът Мирослав Косев е част от ЦСКА 1948, съобщиха от

...
Наставникът Мирослав Косев е част от ЦСКА 1948, съобщиха от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви назначението на Мирослав Косев и даде Стоян Стоичков под наем в Хебър

Наставникът Мирослав Косев е част от ЦСКА 1948, оповестиха от клуба. Специалистът ще бъде помощник-треньор в треньорския щаб на Тодор Янчев.

През миналия есенен полусезон Косев беше помощник на Велислав Вуцов в Крумовград, който понастоящем заема второто място във Втора лига с актив от 30 точки след 17 изиграни мача – с пет зад дублиращия отбор на „ алените “, който е на върха в класирането.

48-годишният Мирослав Косев е някогашен футболист на Нефтохимик Бургас и на Черноморец Бургас, за който има над 150 мача и 22 гола. Косев е бил помощник-треньор още в Левски и в китайския Шъдзяджуан, където работи с някогашния народен селекционер Ясен Петров.

Халфът на отбора Стоян Стоичков се причислява към Хебър Пазарджик чартърен до края на пролетния дял от сезона.

Двата клуба реализираха сделка за младежкия национал на България. 19-годишният Стоичков ще се включи в подготвителния развой на Хебър на старта на зимната подготовка през януари.

Талантливият халф впечатли с изявите си през есенния полусезон във Втора лига, както и през пролетния дял на предишния сезон. С техничните си отигравания Стоичков си заслужи място в младежкия народен тим на България до 21 години, воден от селекционера Александър Димитров.

Полузащитникът организира подготовка преди старта на този сезон с първия отбор на столичани под управлението на Любослав Пенев и получаваше късмет в контролните срещи, като даже се разписа в някои от тях. Стоичков също по този начин дебютира в Първа лига през този сезон, включвайки се от аварийна пейка при семейството на столичани против Левски и гостуването на Пирин Благоевград.

В кариерата си в професионалния футбол е играл още за Септември София във Втора лига, а при юношите е представлявал този клуб и в младежката Шампионска лига на УЕФА. Преди това е бил част от академията на Ботев Пловдив.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР