Настъпва чудесен момент да си дадем равносметка, да се откажем

...
Настъпва чудесен момент да си дадем равносметка, да се откажем
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 19 до 25 юни

Настъпва превъзходен миг да си дадем равносметка, да се откажем от остарялото минало и да се настроим за нов и по-щастлив път.

Таро карта на седмицата от 19 до 25 юни - Шест меча

Когато пристигна време да се сбогуваме с предишното, без значение дали ни харесва или не, инцидентно или съзнателно, доста пътища се разминават. През тази седмица Шестте меча могат да се поясняват като самобитен сигнал, предвещание. Разглеждайте го от страната на обстоятелството, че се приближавате към натурален и неминуем във всеки смисъл на думата свършек.

Всичко стига до своя логически свършек: това се отнася както за вашите усеща, страсти, взаимоотношения, по този начин и за кариерата, бизнес плановете, проектите. Картата споделя, че е време да продължите напред, тъй като се приближавате към естественото, неизбежно прощаване и края на доста цикли във вашия живот. И е по-добре да не се съпротивлявате, а да го приемете като значим временен стадий.

" Изиграли " сте играта, погледнете обратно, разгледайте премиите, които сте спечелили, и помислете какво желаете да постигнете в идващия кръг. Ако ви е мъчно незабавно да се откажете от това, което ви се коства толкоз познато, направете си проект, в който ще изброявате нещата, които са станали ненужни и го следвайте постепено. Не се опасявайте да ги записвате съответно и да се отървете от тях малко по малко.

Тази седмица е изключително потребна за равносметка, водене на дневник, водене на бележки и размисъл за бъдещето. Не си мислете, че ще бъдете тъжни. Такъв миг е доста значим, с цел да се отвори вратата към вашето красиво бъдещето. Ако през тази седмица ви идва да намалите общуването до най-малко, то последвайте интуицията си, тъй като това ще ви се отрази добре.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР