Настъплението на всякаква паплач, събрана от Запада на метежната територия

...
Настъплението на всякаква паплач, събрана от Запада на метежната територия
Коментари Харесай

ВСТАВАЙ, СТРАНА ОГРОМНАЯ! Решаващата битка за Русия започна!

Настъплението на всякаква сган, събрана от Запада на метежната територия на Русия стартира. Това не може да бъде скрито или разкарано с „ дежурни “ отчети.

Сега излиза наяве, че станахме очевидци на осведомителната игра на съперника, който постоянно обявяваше контранастъпление, след което го отлагаше или даже се правеше на президента на Украйна и заявяваше, че „ контранастъплението “ би трябвало да се отсрочи за момента. Всичко това е в предишното.

В момента врагът концентрира сили в няколко направления, където евентуално ще нанесе няколко удара едновременно, с цел да пробие слабите звена и да стартира тази доста решителна борба. Битка на проваляне.

Готови ли сме за това? Неизвестно. Но е известно, че ЧВК " Вагнер " седи на гладна дажба за снаряди.

Известно е, че доста пари бяха изхарчени за парада на 9 май, на който по някаква причина не се появи Армата, която от дълго време беше обещана на войските.

От нашите източници също е известно, че някои високопоставени лица честваха Победата - както във високи кабинети в Москва, по този начин и в малко по-ниски блиндажи по-близо до фронтовата линия.

Силно се надяваме, че наред с тези празненства е осъществена сериозната подготовка за решителни борби с врага.

Надяваме се, защото, както Царград писа повече от един път, това, което нормално се назовава въоръжени сили на Украйна, се приготвяше с месеци за борба, няколко страни вложиха доста пари, оръжия и муниции в това контранастъпление. Държави, които водят война с нас с ръцете на обезумелите украинци. Воюват до нашия край!

Ясно е, че тези запаси не са изразходвани на вятъра и врагът има доста огромни очаквания, че ще пречупи нашата опозиция и ще ни накара да отстъпим обратно, да се съгласим на срамни договаряния и да предадем нашия народ, който най-сетне вдъхна свободно съветски въздух в Украйна.

Сега нас, по концепция, би трябвало да стартират да ни „ размотават “, правейки подправени офанзиви в разнообразни направления. Ще има доста дезинформация и кой знае какво още са ни измислили кураторите на Зеленски.

Нека не се разсейваме. Нашата задача е по едно и също време елементарна и комплицирана. Забравете всички разногласия, стегнете се по този начин, както единствено съветският народ може да се стегне - и най-после да победи.

Кучетата го яли, това украинско нахлуване. Това е работа на военните. Нашата задача е да им осигурим благонадежден гръб, да ги снабдим с всичко належащо и да върнем съветската земя.

А следващите " горски братя " след това ще разчистим. Не ни е за първи път.

Превод: Европейски Съюз



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР