Настъпи сезонът, в който домашния уют е с приоритет и

...
Настъпи сезонът, в който домашния уют е с приоритет и
Коментари Харесай

5 идеи как да си направим романтична вечер вкъщи


Настъпи сезонът, в който домашния уют е с приоритет и е надалеч по-привлекателен от вечеря в изтънчен ресторант. Температурите падат и не ни се излиза - желаеме просто да си останем вкъщи. Но всеки има потребност от малко романтика, даже и в студените месеци. Всъщност не е толкоз мъчно да си я създадем. Нещо повече - основаването на специфична вечер вкъщи може да се окаже даже по-романтично от излизане на открито.

Днес ви споделяме пет хрумвания, които ще ви вдъхновят да създадете свои лични специфични “срещи ” с обичания човек. Малко бягство от ежедневната рутина, което не изисква съвсем никаква подготовка.

Възродете спомените



 

Създайте вечер за прекарване на остарели мемоари. Винаги е прелестно да си припомните по какъв начин сте се срещнали, какви са били първите думи, които сте си споделили, първата целувка... Извадете албумите или отворете архивите със фотоси на компютъра. Връзките постоянно се построяват върху споделена история и опит. За да си припомните дружно, можете да гледате и вашето сватбено видео. Всяка връзка се нуждае от моменти, в които се връщаме при започване на историята, които ни сближават още повече.

Насладете се на кино вечер



 

Планирането на кино вечер вкъщи е елементарно и налично. Всичко, от което се нуждаете, е филм и пуканки. Подредете дивана или леглото с доста одеяла и възглавници. Що се отнася до избора на филм, можете да изберете нещо, което не бихте гледали, когато децата са в близост. Или сантиментална комедия, с която хем ще се смеете, хем ще се просълзявате от обич. Или гледайте тематичен филм, да вземем за пример от вашата младост или детство, или първия филм, който сте гледали дружно.

Вземете уроци по танци в YouTube



 

Танците са най-прекият път към душата на индивида. А когато телата танцуват в темп, те се усещат на по-дълбоко равнище и си предават сила, каквато другояче мъчно съумяваме да реализираме. Няма нищо по-романтично от това да танцуваш с обичаният човек. Ако постоянно сте желали да ходите на уроци по танци, само че не сте си го разрешили до момента по една или друга причина, или в случай че просто търсите опрощение да танцувате цяла нощ с половинката си, YouTube е цялостен с видеоклипове за всевъзможен тип танци. Пуснете видео на огромния екран, обуйте обувки на токове и се забавлявайте, научавайки някои нови стъпки.

Направете си взаимно масаж



 

Малко релаксация не е непотребна. Всъщност да си вършиме взаимно масаж, е най-хубавият метод за доближаване. А и е безумно сантиментално. Набавете си масажни масла, загасете светлините и запалете ароматни свещи. Превърнете спалнята в мини спа център. Бъдете нежни един към различен и се оставете на ръцете да ви водят. Понякога не са нужни думи, а просто да останете сами и да се докосвате. Можете да поседите дружно във ваната или да си вземете душ дружно. Колко постоянно го вършиме? Сега е моментът.

Вино за ценители



 

Това е сезонът на хубавите виновност и романтиката в домашния уют с обичания човек. И не ни е необходим мотив, с цел да си даваме повече приятни мигове с френски шансони, приглушена светлина и хубаво българско вино. България е дарена с извънредно плодородна за развъждане на лозя почва и съвършен климат, с цел да се получи гроздето сочно, сладко, само че не прекомерно, и почтено да се запечата в бутилка за зимните месеци. А както е споделил древногръцкият стихотворец Алкей - „ виното е ключалката, през която надничаш в сърцето. ” Какво по-романтично от вечер на чаша вино с индивида, който кара сърцето ти да бие ускорено, а тялото да се отпуска от топлината на любовта му? Ще се изненадате какъв брой неща имате да си кажете уединено, в компанията на хубаво вино, даже и след дълготраен брак.

И тъй като имаме високи условия, опитахме и ни се прииска да ви споделим за невероятните вкусови качества на виновността на New Bloom Winery. Избата се намира в град Съединение, на 22 км северозападно от Пловдив, в сърцето на Тракийската равнина - оповестена от Wine Enthusiast за втората най‑добра винена дестинация в света. Винарната има над 8 000 дка лични лозя, на които отглежда повече от 10 разнообразни сорта грозде - Шардоне, Совиньон блан, Каберне Совиньон, Сира, Мерло, както и нетрадиционните за България Дорнфелдер, Регент и Глера.

Специално желаеме да обърнем внимание на, тъй като до този миг не бяхме опитвали този изумителен винен вид. И защото това вино отлежава 14 месеца в дъбови бъчви, дружно с присъщите за него нотки на череша, черна стафида, ванилия, евкалипт и сладки подправки - то е извънредно уместно за студените зимни месеци, когато желаете да се сгреете и телесно, и душевно. А характерният му тъмнорубинен цвят е изключително хубав на светлината на свещите вечер. Това е едно мощно вино с капацитет, а финалът му е дълъг и впечатляващ, с цел да остави възприятие на задоволеност освен от вечерта, само че и дълго след нея.

Ето за какво по никакъв начин не се изненадваме на многочислените награди за F2F от национални и интернационалните състезания. А Луи Пастьор в тази ситуация е изцяло прав, като споделя, че бутилка вино съдържа повече философия, в сравнение с всички книги на света. А както настояват експертите, виното освен отваря сърцето, само че и е потребно за него. И никоя сантиментална вечер не може да мине без бутилка отбрано вино. Подарете си заслужената романтика, която постоянно отлагате.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР