Настъпи моментът, в който да оцветим“ града с онези панталони

...
Настъпи моментът, в който да оцветим“ града с онези панталони
Коментари Харесай

Ако някога пак те обичам, ще бъде в... червено!

Настъпи моментът, в който да „ оцветим “ града с тези панталони в ярки принтове, които ни носят чувство за екзотични плажове и вълнуващи летни мигове. Но пък за какво да не ги случваме и тук – между прокрадващите се слънчеви лъчи в парка, сред няколко стъпала благополучие, сред най-дългоочакваните концерти и с това алено, което „ приказва “ за обич.

Въпреки че рядко го нося, в този момент имах потребност от яркото му наличие, което да не бъде единствено върху устните ми (да, аленото червило постоянно ме избавя, когато не съм задоволително гримирана), а панталонът с летен принт насити един пролетен и към момента не толкоз топъл следобяд с морски привкус, като че ли вълните бяха единствено на мирис разстояние. Удобните еспадрили, чантата от юта, дребният шал на червени устни и ретро очилата дописаха моята „ любовна приказка “. И не беше краят й, а самото начало!



Блуза и панталон Anonyme , еспадрили Emporio Armani , очила Le Specs , всичко от магазини  / Paradise Center (етаж 1) в София, Burgas Galleria, Mall Plovdiv и Grand Mall Varna/,  шал, чанта и колие Личен списък

С поддръжката на FF Group

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР