Настанете се удобно под топлото одеяло и се насладете на

...
Настанете се удобно под топлото одеяло и се насладете на
Коментари Харесай

"Коледа в Силвър Фолс" от Джени Хейл

Настанете се комфортно под топлото одеяло и се насладете на приказна история за втория късмет в любовта.
Скарлет Бейли и фамилията й постоянно са чествали коледните празници в „ Белите дъбове “. Собственик на остарелия хотел, ухаещ на шоколад и канела, е обичната й баба. Но в този момент той е застрашен от бързо изникващите съвременни комплекси в курортното градче. И това може да е последната Коледа, която семейство Бейли ще прекара тук.


Скарлет е решена да направи и невъзможното, с цел да избави хотела. Затова сред обичайното печене на сладки и украсяването на елхата се среща със строителния бизнесмен Чарлс Брайънт. Между импулсивната Скарлет и сдържания Чарлс незабавно прехвърчат искри, само че двамата имат радикално друга визия за бъдещето на хотела.

Докато Скарлет се пробва да убеди Чарлс какъв брой са значими уютната атмосфера и приветливото отношение към гостите, тя ще открие дълбоки рани от предишното, скрити под лустрото му на сериозен предприемач.
Ще се случи ли коледното знамение?



Джени Хейл е създател на летни и коледни романи. През 2017 година Hallmark Channel (Hallmark Movies & Mysteries) приспособява книгата й Home for Christmas („ У дома за Коледа “) в пълнометражен филм. В рейтинга на телевизионния канал за филмите, предавани през сезона, той се подрежда на почетното второ място.

През 2019 година е екранизирана и книгата „ Коледни пожелания и бисквитени целувки “, пожънала голям триумф измежду българските почитателки на сантиментални четива. На топъл банкет у нас се радват и останалите заглавия от авторката - „ Винаги ще има Коледа “, „ Всичко стартира на Коледа “ и трите летни романа „ Обичай ме поради мен” „ Лятната къща “ и „ Лято край Брега на светулките “.
В извънредно изявление за БНР, „ Нощен Хоризонт “ Джени Хейл споделя:

Като дете живеех с мисълта, че порастваш, намираш си работа, която харесваш като цяло, ставаш родител. Вече като стара открих, че ми харесва да преподавам и че го върша добре. Бях начална учителка в продължение на 18 години. И внезапно в главата ми се появи концепцията да напиша книга. Реших да го направя. Нямах доста опит в това. Ето за какво започнах да се интересувам от процеса на писане на една книга. Така стартира моята нова кариера, която се разви дотолкоз, че стопирах да преподавам.

Понякога хората си споделят – О, би трябвало да напиша книга, да направя това, или това, без да мислят, че в действителност могат да реализират това, което желаят. Според мен, тази е повода хората да не следват фантазиите си – тъй като не считат, че е допустимо. Аз обаче съм уверена, че всичко е допустимо. За тези, които са подготвени да положат задоволително старания.

Тази убеденост, че всичко е допустимо Джени Хейл вплита и в своите романи. А с наближаването на коледния сезон, ИК „ Хермес “ ще зарадва почитателите й с нова история, изпълнена с уют и романтика - „ Коледа в Силвър Фолс “. История, която ще ни въодушеви да следваме фантазиите и сърцето си и ще внесе топъл празничен лъх в студените есенни дни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР