Настана есен, а с това - и времето на по-сериозните

...
Настана есен, а с това - и времето на по-сериозните
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиери през октомври

Настана есен, а с това - и времето на по-сериозните министър председатели в света на киното. Октомври 2019-а е белязан от дълго чакания " Жокера ", както и от солидно количество български филми.

" Жокера "

За първия пълнометражен филм, отдаден на антигероя от историите за Батман, се приказва от дълго време. Предстои да забележим дали в действителност това ще е " ролята на живота " за Хоакин Финикс и дали Жокера е чак подобен изверг. Режисьор е Тод Филипс, а в останалите функции са Робърт де Ниро, Зази Бийтс, Франсис Конрой, Брет Кълън.

На екран от 4 октомври

" Близнакът "

Най-важният факт за този филм е, че е на Анг Лий - режисьорът на " Тигър и змей " и " Планината Броукбек ". Това мигновено издига равнището на кино лентата от елементарен екшън до нещо, което ще гледаме с любознание. Самата история не е чак толкоз завладяваща: първокласен наемен палач се сблъсква с скришен сътрудник, кадърен да планува всеки негов ход все едно му е двойник. И в действителност е нещо тъкмо такова (и двете функции се извършват от Уил Смит).

На екран от 11 октомври

" Писма от Антарктида "

Драмата на Станислав Дончев споделя за млада майка (Ирмена Чичикова), която остава вдовица след гибелта на брачна половинка си при злополука. Тя обаче няма силите да каже на 8-годишния си наследник, че татко му няма да се върне и му споделя, че той е на експедиция на Антарктида. Дори стартира да му написа писма от негово име. Ако ви звучи завладяващо, не гледайте филмовия откъс - съвсем целият сюжет е разказан в него.

На екран от 11 октомври

" Господарката на злото 2 "

Радваме се на всяка роля, в която можем да забележим Анджелина Джоли. Тази не е изключение, въпреки рейтингът на кино лентата да допуска детска публика. Джоли още веднъж е Злодеида, която обаче откри сили да заобича кръщелницата си Аврора (прекрасната Ел Фанинг) и я отгледа като свое дете. Аврора обаче одобри да се омъжи за принц Филип, а с това Злодеида се снабдява с нов зложелател, против който би трябвало да се изправи. Подсказка - приказваме за Мишел Пфайфър.

На екран от 18 октомври

" Завръщане "

Ники Илиев още веднъж влиза в ролята на режисьор, а в актьорския състав са Башар Рахал, Евелин Костова, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Искра Донова и Райна Караянева. Филмът е комедия, а от филмовия откъс излиза наяве, че в действителност ще падне много смях. Действието се развива в Пловдив, а в центъра му са група другари. Останалото - в киносалона.

На екран от 18 октомври

" Терминатор: Мрачна орис "

Филмът на Тим Милър е директно продължение на " Терминатор 2: Страшният съд " (1991 г.). Грейс (Макензи Дейвис) е нов вид робот, който има в себе си и нещо човешко. Тя се пробва да отбрани с цената на всичко Дани Рамос (Наталия Рейес), тъй като по петите ѝ е новият Терминатор (Габриел Луна). Сара Конър (Линда Хамилтън) би трябвало да помогне на двете девойки, само че знае, че единственият метод да избави Грейс и Дани е да ги запознае с същинския Терминатор (Арнолд Шварценегер).

На екран от 25 октомври

" Ирина "

Филмът на Надежда Косева пожъна интернационалните триумфи и награди за режисьорката и актрисата в основната роля още преди да стигне до българските екрани. Това е историята на Ирина (Мартина Апостолова) - елементарна жена в миньорски град. Когато мъжът й е сакат в трудова акцидент, а тя губи работата си, Ирина взема решение да подкрепи финансово фамилията си, като стане сурогатна майка.

На екран от 25 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР