Наследникът на Косьо Самоковеца – Константин-младши, се прибра тайно в

...
Наследникът на Косьо Самоковеца – Константин-младши, се прибра тайно в
Коментари Харесай

Синът на Косьо Самоковеца тайно в България

Наследникът на Косьо Самоковеца – Константин-младши, се прибра скрито в България. Момчето, което учи във Виена, е краткотрайно у нас и пази цялостна поверителност по време на престоя си.

Макар татко му да бе един от най-крупните притежатели на парцели в Самоков и Боровец, Косьо не е отседнал в нито един от тях. Вместо това населява първокласен апартамент в центъра на София дружно с майка си Ангелина.

Именно имотни каузи са повода за визитата на фамилията на Самоковеца у нас. Съпругата на убития в Амстердам под земята необут от години разпродава наследството си от Димитров. Нейна благосъстоятелност са останали единствено още няколко дребни парцела в Самоков и големият палат на подземния необут в Боровец, който от години не може да се продаде. Обявената цена от 5 млн. лв. стопира купувачите и даже интернационалните предприемачи не са подготвени да платят толкоз пари. У нас Ангелина към този момент се е посъветвала с нейни доверени лица по какъв начин да продаде и останалата си благосъстоятелност.

Докато майка му се занимава с бизнес каузи, Косьо-младши си почива след тежки кандидатстудентски изпити. Момчето е подало документи в едни от най-елитните университети в Европа и следва да избере къде ще продължи образованието си.

 

Според близки до фамилията синът на Самоковеца няма нищо общо с облика на татко си. Той е извънредно просветен и учтив, израснал е в елитна среда в учебните заведения, които е посещавал в Лондон и Виена. Димитров-младши в този момент приключва Американско интернационално учебно заведение, което се счита за едно от най-хубавите и най-скъпите освен в Австрия, само че и в цяла Европа.

Точно по тази причина пази в цялостна загадка самоличността си у нас. Косьо на никое място не се показва като наследника на Димитров, даже в противен случай, от време на време крие семейството си да не бъде разпознат.

Макар да поддържа положителни връзки със фамилията на татко си в Самоков, момчето изрично отхвърля да остане да нощува при тях. Косьо-младши избира умерено да се разхожда в София, без да бъде разпознат. Косьо се придвижвал необезпокоявано даже с градски превоз. За разлика от него майка му не може да си разреши тази независимост и разполага с водач по време на престоя си в България.

Както " България Днес " към този момент писа, Ангелина от дълго време напусна родния Самоков и откакто прекара няколко години в Лондон, се откри във Виена. В австрийската столица формалната брачна половинка на Димитров не е сама. Тя има нов мъж до себе си, с който са дружно към този момент няколко години. За него даже околните й не знаят съвсем нищо. Известно е единствено, че става дума за българин, само че не е от родния й град.

Ангелина от дълго време е тайно и в обществените мрежи. Тя не попада с формалната си фамилия Димитрова, а с моминското си име Ангелкова. Липсват фотоси и каквато и да е информация за персоналния й живот. Прави усещане, че поддържа другарски връзки с цялата фамилия на починалия си брачен партньор. Ангелина е другарка с майката на Самоковеца Снежана и неговия брат Мартин.

Макар да не е известно с какво се занимава новият мъж до вдовицата, тя е запазила високия си стандарт на живот. Семейството постоянно пътува до екзотични дестинации.

Съпругата на Димитров умерено може да си разреши първокласен метод на живот.

След гибелта на Самоковеца Ангелинка бе съдена за контрабанда на стойност близо 700 хиляди лв. и пране на пари, само че бе изцяло оправдана през 2014 година Веднага по-късно зaвeдe дeлo против България в Cтpacбypг. След дълъг развой европейските мaгиcтpaти й пpиcъдиxa 430 xиляди eвpo oбeзщeтeниe. C нaтpyпaлитe ce мeждyвpeмeннo лиxви cyмaтa, кoятo дъpжaвaтa изплaти нa вдoвицaтa, набъбна още повече. След делата Ангелина дефинитивно се пресели отвън България.

Пред свои другари в родния Самоков Ангелинка е споделила, че най-голямата й горделивост е точно Косьо-младши. Тя се радвала на опцията да му обезпечи най-хубавото обучение и метод на живот надалеч от имиджа на татко му. В първите си съзнателни години като младеж Димитров-син даже мъчно разбирал предишното на баща си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР