Наскоро руски космонавти откриха живот от външната страна на Международната

...
Наскоро руски космонавти откриха живот от външната страна на Международната
Коментари Харесай

Как руснаци откриха живот в космоса

Наскоро съветски космонавти откриха живот от външната страна на Международната галактическа станция. Това е първият път, когато там са открити живи организми и никой не е сигурен по какъв начин тъкмо са се озовали там.

Организмите са открити от космонавт, излязъл да почисти галактическата станция. Изглежда са тип морски планктон, само че учените не могат да обяснят по какъв начин са оживели в космоса.

Независимо дали вярвате в извънземни или не, това изобретение несъмнено усилва възможностите да има извънземен живот.

Някои учени считат, че организмите са пристигнали от океана, пренесени от въздушните течения. Но тъй като не се срещат в Байконур, Казахстан, откъдето е изхвърчала ракетата, не е доста евентуално да са пренесени по време на полета.

Организмите си имат уста, крака, храносмилателен тракт, мускули и нервна система. Почти бихме могли да ги назовем извънземни. Просто не са това, което нормално си представяме като приказваме за живот в космоса. Известни като бавноходки, тези дребни твари са извънредно издръжливи на сурови условия, което значи, че въпреки всичко са пристигнали от Земята.

Във всеки случай обаче, за следващ път разбираме какъв брой малко знаем за космоса и живота, освен извънземния, само че и земния. Щом едни такива развити организми биха могли да оцелеят там, където се е считало, че не е допустимо, по какъв начин бихме могли да кажем, че на някоя друга планета или друго кътче от космоса няма живот?

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР