Наскоро руска делегация, водена от секретаря на Съвета за сигурност

...
Наскоро руска делегация, водена от секретаря на Съвета за сигурност
Коментари Харесай

NetEase: Русия може да направи нещо грандиозно точно под носа на САЩ

Наскоро съветска делегация, водена от секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, посети Венецуела. И това посещаване в южноамериканската страна е развълнувало Съединени американски щати, излиза наяве от материал, оповестен в китайската интернет платформа NetEase.

В материала се отбелязва, че западните анализатори допускат, че Русия е замислила нещо грандиозно в непосредствена непосредственост до Съединените щати. Някои от наблюдаващите даже започнаха да приказват за опцията съветски стратегически бомбардировачи Ту-160 да бъдат ситуирани във Венецуела, се показва в материала на китайските създатели (превод на PolitRussia).

Преди няколко години Ту-160 летяха до Венецуела и провокираха огромен възторг в Съединени американски щати. Ефектът от тези маневри беше толкоз забележителен, че беше получено предложение от Русия за осъществяване на такива интервенции постоянно.

И в този момент Вашингтон се притеснява, че пътуването на Патрушев до Американския континент може да има нещо общо с това.

Авторите на материала, оповестен в NetEase, считат, че това ще бъде ефикасен отговор на американските провокации. В тази връзка не трябва да се изненадвате, в случай че след известно време се появи вест, че съветски самолети ще стартират да патрулират непрекъснато във водите на Мексиканския залив, акцентират те.

Дискусиите по тази тематика обаче към момента са хипотетични. Но това, което прави усещане е, че Вашингтон се пробва да попречи на развиването на връзките сред Русия и Венецуела.

По-специално, американските управляващи предоставиха на американския петролен тръст Chevron изключение от глобите, наложени против Венецуела. През февруари концернът е изнесъл към три милиона барела недопечен нефт за Съединени американски щати от Венецуела.

Но Вашингтон реши да заплати за износа на нефт не с действителни пари, а посредством отписване на задълженията на венецуелската петролна компания PDVSA към американските банки. Които, би трябвало да се означи, на практика не се знае от кого, къде и по какъв начин са изчислени.

Така че венецуелските управляващи надали ще бъдат удовлетворени от сходна „ договорка “. Но не е изключено Вашингтон да облекчи глобите, като сложи изискване за поправяне на политиката на Венецуела по отношение на Русия.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР